Google play müzik

Google, Ağustos 2011′de yeni bir platforumu olan Google Music servisini Android kullanıcıları için hayata geçirmişti. Google Music sayesinde internet olan her yerde kişisel mp3′lerinizi bilgisayarınızdan ve Android cihazınızdan dinleyebiliyorsunuz.Google, geçtiğimiz günlerde Google Play servislerini duyurmuş bunun haberini sizlerle paylaşmıştık. Bu değişimle birlikte artık Google Music servisinin de adı Google Play Music olarak değişti. Bu değişimle birlikte artık müzikler direkt Android Market’ten (yeni adıyla, Google Play Store) dinlenebilmekte.
Yakın zamanda tüm Dünya’da kullanıma açılması beklen ama şimdilik sadece Amerikada çalışan bu servisi siz de Türkiye’den kullanabilirsiniz.
Nasıl mı?
Şimdi  sizlere beklemek yerine ufak bir kaç yöntem ile Türkiye’den deGoogle Play Music uygulamasını nasıl kullanabileceğinizi göstermeye çalışacağım.
Öncelikle sistem şu an için beta olduğundan dolayı gönüllü kullanıcılar için aktif olabiliyor, bu yüzden davetiye sistemiyle denenebilmekte.
1. Ücretsiz olan Free Hide IP 3.6.6.6 programını  bilgisayarınıza kurun. Free Hide IP, ister belirli aralıklarla, ister otomatik olarak IP’nizi değiştirmeye yarayan bir proxy programı.

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz!


Sade TürkçeBlogger·Teması Temanın Tasarımcısı